Tagliatelle met asperges en spekjes
Ingrediënten
- 700 gram dunne aspergestukjes (geschild)
- 400 gram tagliatelle
- 300 gram spekblokjes Of hamblokjes voor een light-versie. Extra lekker: ga voor warmgerookte zalm. Allebei bij ons verkrijgbaa.)
- 250 ml Tijnsaus (exclusief bij Van Empel asperges)
- 2 teentjes knoflook
- bieslook
- zout & peper
- handje rucola
Instructies
- Zet de aspergestukjes op in ruim kokend water en laat ze 1 minuut koken en 3 minuten nagaren
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking gaar.
- Bak zonder olie of boter de spekblokjes uit.
- Snijd de knoflook fijn en bak deze even mee.
- Voeg de Tijnsaus toe en roer tot er een mooie saus ontstaat.
- Giet de pasta en de aspergestukjes af en roer allebei door de saus.
- Garneer met gesnipperde bieslook.
Opmerkingen
Eet smakelijk!
0 reacties