Aspergesalade met gamba’s en algenpasta
Ingrediënten
- 700 gram aspergestukjes
- 100 gram gamba's
- 100 gram warmgerookte zalm
- bakje Tijnsaus (exclusief bij ons verkrijgbaar)
- 2 teentjes knoflook
- 100 gram cherrytomaatjes
- 2 eetlepels bieslook
- 250 gram algenpasta*
Instructies
- Kook de algenpasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Breng de aspergestukjes aan de kook, zet warmtebron uit en laat 3 minuten nagaren, giet ze daarna af.
- Snijd de knoflook fijn en grill kort samen met de gamba’s.
- Verdeel de warmgerookte zalm in kleinere stukjes.
- Halveer de cherrytomaatjes.
- Wil je deze lauwwarm serveren? Verwarm dan de Tijnsaus kort.
- Meng daarna de pasta met de asperges, knoflookgamba’s, zalm, Tijnsaus en tomaatjes.
- Garneer met de sesamzaadjes en bieslook.
0 reacties