Ga terug
–+ servings
Van Empel asperges wokschotel met asperges en Tijnsaus

Wokschotel van witte asperges met Tijnsaus

Asperges en onze exclusieve Tijnsaus. Lekkerder wordt het niet!
Nog niet beoordeeld
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollandse keuken
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram krieltjes
  • 700 gram dunnere asperges of aspergestukjes
  • 250 gram spekjes
  • 1 bakje Tijnsaus
  • peterselie

Instructies
 

  • Bak de spekjes knapperig.
  • Snijd de asperges in stukjes en halveer de krieltjes.
  • Breng een pan met water aan de kook en voeg de asperges en krieltjes toe. Laat 3 minuten koken en 5 minuten nagaren.
  • Giet af en koel met koud water.
  • Wok 1 minuut, voeg de spekjes en Tijnsaus toe en verwarm het geheel.
  • Garneer met peterselie.

Opmerkingen

Heerlijk met een glas aspergewijn. We hebben een mooi assortiment wijnen in onze winkel. We adviseren je graag!
Trefwoord asperges en krieltjes, hoofdgerecht, voorjaarsrecept, witte asperges