Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wokschotel van witte asperges met Tijnsaus
Asperges en onze exclusieve Tijnsaus. Lekkerder wordt het niet!
Nog niet beoordeeld
Recept afdrukken
Pin recept
Kookmodus
Voorkom dat je scherm uitgaat
Bereidingstijd
20
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Hollandse keuken
Porties
4
personen
Ingrediënten
1x
2x
3x
500
gram
krieltjes
700
gram
dunnere asperges of aspergestukjes
250
gram
spekjes
1
bakje
Tijnsaus
peterselie
Instructies
Bak de spekjes knapperig.
Snijd de asperges in stukjes en halveer de krieltjes.
Breng een pan met water aan de kook en voeg de asperges en krieltjes toe. Laat 3 minuten koken en 5 minuten nagaren.
Giet af en koel met koud water.
Wok 1 minuut, voeg de spekjes en Tijnsaus toe en verwarm het geheel.
Garneer met peterselie.
Opmerkingen
Heerlijk met een glas aspergewijn. We hebben een mooi assortiment wijnen in onze winkel. We adviseren je graag!
Trefwoord
asperges en krieltjes, hoofdgerecht, voorjaarsrecept, witte asperges