Verhit een (grill)pan en grill de asperges krokant. Snijd ze in grote en 8 kleine stukjes. Rasp de citroenschil en strooi deze samen met zout en een flinke snuf peper over de asperges.
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Verwarm de oven volgens de instructies op het pak.Zet de friteuse aan. Verhit de boter en fruit de ui en knoflook. Voeg 12 tomaatjes, dragon, spinazie en erwtjes toe en schep goed om.
Bestrooi met de bloem en voeg de melk toe. Breng aan de kook en laat op een zacht vuur indikken.
Breng op smaak met het sap van een halve citroen, 1 eetlepel krulpeterselie en zout en peper.
Verwarm de de bladerdeegbakjes volgens de instructies op het pak.
Bak de frietjes goudgeel.
Vul de pasteibakjes met het spinazie-/erwtjesmengsel. Garneer met de kleine aspergestukjes, tomaatjes, de overgebleven krulpeterselie en het 'hoedje' van het pasteibakje.
Maak de borden mooi op met de asperges, het pasteitje en vers gebakken frietjes.