Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frittata met witte asperges
Asperges en ei, dat is een klassieke combinatie. Maar door er een frittata van te maken geef je er een eigentijds draai aan.
Nog niet beoordeeld
Recept afdrukken
Pin recept
Kookmodus
Voorkom dat je scherm uitgaat
Bereidingstijd
20
minuten
min
Gang
Brunchgerecht, Hoofdgerecht, Lunchgerecht
Keuken
Hollandse keuken
Porties
4
personen
Ingrediënten
1x
2x
3x
500
gram
aspergepuntjes
6
eieren
100
gram
verse (baby)spinazie
50
gram
(diepvries) doperwtjes
roomboter of olijfolie om te bakken
1
theelepel
kerrie
peper & zout
bieslook
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Klop de eieren los.
Voeg de kerrie toe en kruid naar smaak met peper en zout.
Verhit de boter/olie in een koekenpan en roerbak ze twee minuten.
Voeg het eimengsel toe en daarna de erwtjes en spinazie.
Bak dit 2 minuten op matig vuur.
Zet de pan hierna 15 minuten in de oven.
Garneer met gesneden bieslook en serveer direct.
Opmerkingen
Heerlijk op een dikke snee vers zuurdesembrood besmeerd met echte roomboter.
Trefwoord
frittata met asperges, witte asperges in een frittata, witte asperges lunchgerecht