bakjeTijnsaus (exclusief verkrijgbaar bij Van Empel)
150gramwarmgerookte zalm
zout & peper
Instructies
Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing
Zet in kokend water de aspergestukjes op
Laat ze 1 minuut koken, 3 minuten nagaren en giet af.
Verwarm de olie in een ruime hapjespan en bak kort de knoflook.
Voeg de spinazie toe en laat deze slinken.
Voeg de aspergepuntjes, pasta en Tijnsaus toe.
Schep om. Snij de zalm in stukjes en voeg toe.
Maak af met een flinke draai aan de pepermolen.
Opmerkingen
Geen liefhebber van vis? Ook lekker met gerookte kipfilet of uitgebakken spekjes.Heerlijk met aspergewijn (bij ons verkrijgbaar).
Trefwoord aspergepuntjes met spinazie en pasta, asperges en krieltjes, asperges met Tijnsaus, asperges met warmgerookte zalm, tagliatelle met asperges, witte asperges