Ga terug
–+ servings
Aspergepizza met zalm met rucola

Aspergepizza met zalm en rucola

Pizza-de-luxe. Ook zeer geschikt voor een feestelijke brunch of borrel!
Nog niet beoordeeld
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Borrelhapje, Brunchgerecht, Hoofdgerecht
Keuken Hollandse keuken, Italiaans
Porties 3 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram aspergestukjes
  • 1 kant en klare pizzabodem met tomatensaus
  • 100 gram gerookte zalm
  • 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • handje rucola

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Kook de asperges 1 minuut en laat ze 3 minuten nagaren.
  • Rol het deel uit en besmeer het met de tomatensaus.
  • Doe de helft van de geraspte kaas erover en leg daarbovenop de asperges.
  • Voeg tot slot de rest van de Parmezaanse kaas toe.
  • Bak de pizza in 15 minuten goudbruin.
  • Doe de in stukjes gesneden gerookte zalm erop en garneer met de rucola.

Opmerkingen

Lekker met een goed glas witte wijn. Wij hebben een mooie selectie bijpassende wijnen op voorraad in de winkel.
Trefwoord aspergepizza, asperges en zalm, borrelen met asperges, witte asperges