Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aspergepizza met zalm en rucola
Pizza-de-luxe. Ook zeer geschikt voor een feestelijke brunch of borrel!
Nog niet beoordeeld
Recept afdrukken
Pin recept
Kookmodus
Voorkom dat je scherm uitgaat
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Gang
Borrelhapje, Brunchgerecht, Hoofdgerecht
Keuken
Hollandse keuken, Italiaans
Porties
3
personen
Ingrediënten
1x
2x
3x
500
gram
aspergestukjes
1
kant en klare pizzabodem met tomatensaus
100
gram
gerookte zalm
100
gram
geraspte Parmezaanse kaas
handje
rucola
Instructies
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Kook de asperges 1 minuut en laat ze 3 minuten nagaren.
Rol het deel uit en besmeer het met de tomatensaus.
Doe de helft van de geraspte kaas erover en leg daarbovenop de asperges.
Voeg tot slot de rest van de Parmezaanse kaas toe.
Bak de pizza in 15 minuten goudbruin.
Doe de in stukjes gesneden gerookte zalm erop en garneer met de rucola.
Opmerkingen
Lekker met een goed glas witte wijn. Wij hebben een mooie selectie bijpassende wijnen op voorraad in de winkel.
Trefwoord
aspergepizza, asperges en zalm, borrelen met asperges, witte asperges