Voor 4 personen | Bereiding 20 minuten
Ingrediënten
- 300 gram penne of tagliatelle
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 300 gram verse spinazie
- 700 gram aspergestukjes
- Bakje Tijnsaus (exclusief verkrijgbaar bij Van Empel)
- 150 gram warmgerookte zalm
- Zout en peper
Bereiding aspergepuntjes met tagliatelle en Tijnsaus
Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Zet in kokend water de aspergestukjes op.
Laat ze 1 minuut koken, 3 minuten nagaren en giet af.
Verwarm de olie in een ruime hapjespan en bak kort de knoflook.
Voeg de spinazie toe en laat deze slinken.
Voeg de aspergepuntjes, pasta en Tijnsaus toe.
Schep om. Snij de zalm in stukjes en voeg toe.
Maak af met een flinke draai aan de pepermolen.
Wijntip
Heerlijk met aspergewijn (bij ons verkrijgbaar).