Van Empel asperges= Henk en Hannie van Empel

Asperges telen, oogsten en verkopen vraagt om kennis & ervaring, geduld, liefde voor de natuur én betrokkenheid bij mensen. Wij verkopen sinds 1992 asperges vanuit onze boerderij aan de Belversestraat in Haaren. We zijn blij met onze vele en vaste klanten uit Haaren, Oisterwijk, Boxtel, Vught, Tilburg en Den Bosch. Maar ook buiten deze regio weten veel mensen ons te vinden.

In alle jaren dat we aspergeteler zijn, hebben we beiden onze eigen expertise opgebouwd. En we vullen elkaar dan ook aan in onze werkzaamheden. Henk is teler pur sang. Hij focust zich op de teelt, de irrigatie, de oogst en het steeds verbeteren en verduurzamen. Hannie is verantwoordelijk voor de personele bezetting, zowel op het veld en in onze Aspergewinkel. Maar ze koopt ook bijzondere en lekkere items in voor de winkel en is gastvrouw tijdens evenementen. En natuurlijk kookt ze dagelijks de verse soep en maakt ze salades voor de verkoop. 

 

12 hectare aspergevelden

Adresgegevens

Van Empel asperges
Belversestraat 24
5076 PZ Haaren
0411-622941
info@vanempelasperges.nl

Privacybeleid

Openingstijden

Onze winkel is geopend in de maanden april, mei en juni en is alle dagen geopend van 9.00 - 18.00 uur (ook op zon- en feestdagen)

Soorten asperges

Van Empel asperges is gespecialiseerd in witte asperges. Er zijn diverse soorten kwaliteiten voorradig.

Asperges bereiden

© Van Empel asperges 2019