Aspergewinkel Van Empel: verse asperges, delicatessen en accessoires

Tijdens het aspergeseizoen – in april, mei en juni – bent u van harte welkom in onze sfeervolle Aspergewinkel in Haaren. We staan 7 dagen per week met een glimlach voor u klaar om onze verse, geschilde of ongeschilde asperges voor u in te pakken. Iedere dag bieden we diverse prijsklasses aan.

Openingstijden: van 9.00 tot 18.00 uur.

 

Delicatessen: Brabantse ham, aspergewijn, krieltjes

 We hebben alles in huis om van uw maaltijd een restaurantbeleving te maken. Ieder jaar gaan we op zoek naar de lekkerste ham, verse zalm en zorgen we voor lekkere scharreleieren. Maar ook verse roomboter en bijzondere olijfolie. En natuurlijk hebben we bijpassende wijnen: bijvoorbeeld de aspergewijn van 2019 of een klassieke Duitse Silvaner. 

 

Zelfgemaakte aspergesoep, aspergesalade, aspergesaus en aspergebitterbal

Wel zin in asperges, maar geen zin of tijd om te koken? Verwen uzelf en geniet van onze kant en klaar aspergegerechten. Start met onze dagelijks versgemaakte aspergesoep. Daarna kan uw hoofdgerecht bestaan uit door ons geschilde asperges, ham of zalm naar wens, krietltjes en vergezeld door onze eigengemaakte aspergesaus. Om uw 3-gangen aspergemenu thuis af te sluiten hebben we boerderij-ijs. Pure verwennerij!  

 

Delicatessen en accessoires

In onze Aspergewinkel bieden we ook bijzondere accessoires aan. Denk hierbij aan aspergeschalen, stoere metalen manden en mooie serveerplanken. En is het een cadeau? Dan pakken we het feestelijk voor u in. Zo vergeet de ontvanger uw speciale cadeau nooit meer!

 

Cadeaubon

Teveel keus? We hebben ook een stijlvolle cadeaubon. Een feest om te geven én te krijgen!

Adresgegevens

Van Empel asperges
Belversestraat 24
5076 PZ Haaren
0411-622941
info@vanempelasperges.nl

Privacybeleid

Openingstijden

Onze winkel is geopend in de maanden april, mei en juni en is alle dagen geopend van 9.00 - 18.00 uur (ook op zon- en feestdagen)

Soorten asperges

Van Empel asperges is gespecialiseerd in witte asperges. Er zijn diverse soorten kwaliteiten voorradig.

Asperges bereiden

© Van Empel asperges 2019