Aspergewinkel: verse asperges, delicatessen en accessoires

Loopt het water al in de mond? Of heb je plannen om vanavond asperges te eten? Tijdens het aspergeseizoen – in de maanden april, mei en juni – verwelkomen we je graag in onze vernieuwde aspergewinkel in Haaren. Hier ben je 7 dagen per week aan het juiste adres om dagverse asperges te kopen. Dik of dun, geschild of ongeschild: tussen 9.00 en 18.00 uur heeft Van Empel Asperges uw favoriete lekkernij altijd op voorraad.

 

Delicatessen en accessoires

In de aspergewinkel verkopen we ook diverse delicatessen en ingrediënten om je maaltijd tot een feestje te maken. Denk aan scharreleieren, roomboter, diverse soorten ham, gerookte zalm, aspergewijnen, ambachtelijk boerderij-ijs en nog veel meer. Ook aan bijbehorende accessoires, zoals schalen, servetten, aspergeschillers of pannen is gedacht. Om het je extra gemakkelijk te maken, bereiden we dagelijks verse aspergesoep in eigen keuken. En vanzelfsprekend kun je altijd rekenen op handige, culinaire tips om zelf asperges te bereiden. Tot vanmiddag of tot morgenvroeg.

Adresgegevens

Van Empel asperges
Belversestraat 24
5076 PZ Haaren
0411-622941
info@vanempelasperges.nl

Openingstijden

Onze winkel is geopend in de maanden april, mei en juni en is alle dagen geopend van 9.00 - 18.00 uur (ook op zon- en feestdagen)

Soorten asperges

Van Empel asperges is gespecialiseerd in witte asperges. Er zijn diverse soorten kwaliteiten voorradig.

Asperges bereiden

© Van Empel asperges 2018